Приоритетни са и овладяване на кризите, ясното геополитическо позициониране на България, като

...
Приоритетни са и овладяване на кризите, ясното геополитическо позициониране на България, като
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: На първо място поставяме овладяване на инфлацията

Приоритетни са и овладяване на рецесиите, ясното геополитическо позициониране на България, като парламентарна република, добави Атанасова

Председателят на парламентарната група на " ГЕРБ - Съюз на демократичните сили " Десислава Атанасова разяснява в Русе 16-те целта на " Продължаваме промяната ", които ще бъдат разисквани на следващия ден на среща сред двете политически сили, предаде . 

" На първо място слагаме преодоляване на инфлацията, преодоляване на рецесиите, ясното позициониране, геополитическо на България като парламентарна република. Това през последната седмица, считам, че го направихме всички в Народното събрание, оттова нататък имаме почтен диалог, какво е допустимо да се случи с страната ни през идващите няколко месеца, година или години, при изискване, че има поддръжка за постоянно държавно управление. Това чакаме ", съобщи Атанасова.

Тя предизвести и за заплахата страната да влезе в дългова серпантина, в случай че се наложи да бъдат теглени по 15 милиарда лв. дълг за всяка от идващите три години. Атанасова уточни още, че би трябвало всички групи в Народното събрание да надмогнат политическото и персоналното си его, и да стартират да водят разговор между тях.

" Българският парламент е мястото, където е обикновено да се водят диалози сред политическите сили. Ако не осъзнаем това, то тогава има ли смисъл от избори? " риторично попита Атанасова. 

Според нея най-голямата парламентарно показана партия би трябвало да излъчи държавно управление, като не вижда логичност, в случай че " ГЕРБ - Съюз на демократичните сили " не получи поддръжка, те от своя страна да поддържат " Продължаваме промяната " за втория мандат. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР